Fanny Mattsson

26 maj

Halli hallå! Märker att jag alltid bloggar när det är slut på provperiod, känns alltid som att jag hinner göra tusen miljoner saker då. Har inte riktigt fattat att ettan i princip är över nu, känns som att det var just som jag satt där i hörsalen och väntade på att få ropas upp. Har ju gått helt okej såhär långt, men tills nästa år ska jag försöka lägga i en högre växel nu när jag vet hur det funkar. Har fått ut två vitsoird hittils och det har gått helt okej, skrev dock matten idag och den gick inte helt okej.. Verkligen inte mitt ämne dedär.

Men fick precis reda på att jag ska på två månaders utbyte till spanien nästa läsår!!! Gissa om jag är taggad?! Ska bli så kul plus att jag kommer få höra på spanska hela dagarna, vilket jag inte klagar över precis. Här tror jag faktiskt att jag tänker sätta punkt på allt vad som har med skola att göra, och det är för ett bra tag framöver. Helt sjukt att sommarlovet är här om endast tre dagar, ska ta vara på varje sekund.

Har som vanligt hunnit med en massa saker sen jag skrev sist, bland annat hade jag världens bästa valborg och det tack vare Zandra och Elina som fixade allt in i minsta detalj. Fick vara runt alla mina bästa vänner och vad är bättre än det? Sen så har jobbet dragit igång så har hängt där några helger. Är kul att vara tillbaka, men har varit ganska trött på kvällarna så har mest tagit det lugnt tillsammans med kompanjonerna. Igår fick Anna körkort så var ute och åkte med henne och Anna en stund, nog kändes det lite konstigt att se henne bakom ratten haha! Just det, i fredags var jag med Wilma och vi jobbade som funktionärer på dressyr FM, när vi var klara där så åkte vi till henne och tuttade, det var mojsigt.

Hasta luego!

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas